Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 16:00

Ібрагімов змінить тренера і повернеться на ринг влітку

Ібрагімов змінить тренера і повернеться на ринг влітку
Менеджер екс-чемпіона світу WBO в суперважкій вазі Султана Ібрагімова Борис Грінберг розповів, що вони планують провести наступний поєдинок в червні або липні цього року.

Команда російського боксера розуміє, що поразка в об"єднавчому поєдинку проти чемпіона IBF в цій вазі Володимира Кличка сильно зменшила інтерес до Ібрагімова з боку провідних телеканалів, і їм доведеться попрацювати над тим, щоб завоювати право на титульний бій.

"Ми розуміємо, що зараз інтерес до нас сильно зменшився. Але ми не звертаємо на це уваги. Всі розуміють, що Султан - дуже небезпечний супротивник, - сказав Грінберг. - Султану слід бути іншим, не таким, яким він був в бою з Кличком. Він повинен не боксувати, а битися. Йому необхідно здобути дві перемоги нокаутом підряд, щоб повернути собі повагу. У червні або липні Султан проведе свій наступний бій. Поки я не знаю, з ким він зустрінеться, але ми знайдемо йому суперника, і домовимося з телебаченням. Султану необхідно стати претендентом номер один, інакше ніхто з чемпіонів не буде з ним зустрічатися. Він ще поверне собі чемпіонський пояс. Я знаю, як він боксує, як він спарингує, як він тренується. Він дуже хороший боксер".

Зазначимо, що Грінберг згадав чемпіона WBC в суперважкій вазі Семюела Пітера як суперника для Ібрагімова. На думку менеджера, такий поєдинок буде можливо організувати після того, як Султан ввійде до числа претендентів, і в бою проти Пітера у Султана будуть вельми непогані шанси на перемогу. "Ніхто не хоче зустрічатися з Султаном. Я це знаю точно, - заявив менеджер. - Пітер не хоче бою з Султаном. Якщо ви запитаєте про це Пітера, то він відповість згодою, але Дон Кінг не захоче організовувати цей бій. Султану необхідно повернути собі ім"я, тому що зараз ніхто з найсильніших не хоче з ним зустрічатися. І через два або три поєдинки ми зможемо зустрітися з Пітером. Це був би прекрасний бій. З Пітером Султану було б набагато легше, ніж з Кличком. Султану складно боксувати з супротивниками, які не йдуть на загострення".

Грінберг також натякнув на те, що можливі зміни в тренерському штабі Султана Ібрагімова. Нагадаємо, що до своїх останніх поєдинків, включаючи бій проти Кличка, російський боксер готувався під керівництвом Джеффа Мейвезера, і зараз Грінберг висловив своє незадоволення роботою Мейвезера в бою проти Кличка, і згадав про попереднього тренера Ібрагімова Панаму Льюіса.

"Джеф Мейвезер зробив велику помилку в тому бою, - сказав Грінберг. - Чому він не спробував поміняти темп бою? Ви всі бачили, що він казав Султану в куті: "Все прекрасно. Розумний бокс. Тримай руки вище". Чому він не сказав йому: "Прокинься! Ти повинен битися! Пригадай свої попередні бої проти Уітакера і Мори". Мейвезер зробив велику помилку. У бою проти Шеннона Бріггса йому вдалося змінити тактику Султана. Але Бріггс викидає п"ять або шість ударів за раунд. З Кличком необхідно битися, а не намагатися його перебоксувати. Якби Панама Льюіс був в кутку Султана, він міг би перемогти Кличка. Льюіс дуже добре використовував нокаутерські здібності Султана, але абсолютно не вчив його захищатися. Мейвезер навчив його захищатися, зате Султан забув, як нокаутувати суперника".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов змінить тренера і повернеться на ринг влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути