Субота, 18 січня 2020 09:55

І тут надурили. Росіянки грубо порушили правила біатлонної естафети

І тут надурили. Росіянки грубо порушили правила біатлонної естафети
Резцова думала, що її хитрість не помітять

Учора, 17 січня, в естафеті Кубка світу росіянка Крістіна Резцова стріляла по закритим мішеням і нічого не сказала суддям. Резцова розпочала стрільбу: одночасно з її першою мішенню закрилася п'ята, одночасно з другою - четверта. Річ у тім, що поруч білоруска Анна Сола помилилася і відкрила вогонь по чужій установці. Про це повідомляє eurosport.

Росіянка мала підняти руку та сповістити суддів про помилку, проте Резцова, зробивши всього два постріли, виявила, що її чекає тільки одна незакрита мішень. Крістіна влучила в неї, потім випустила два і патрона у вже закриту установку і пішла на заключне коло.

У підсумку збірна Росії завершила гонку на 11 позиції і тому судді закрили очі на помилку Резцової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України посіла шосте місце в жіночій естафеті на Кубку світу з біатлону

Збірна України фінішувала шостою у жіночій естафеті на Кубку світу.

Зараз ви читаєте новину «І тут надурили. Росіянки грубо порушили правила біатлонної естафети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 513
Голосування 31 жовтня, Усик - Чисора. Як закінчиться бій?
  • 1) перемогою Усика за очками
  • 2) перемогою Усика нокаутом
  • 3) перемогою Чисори за очками
  • 4) перемогою Чисори нокаутом
  • 5) нічиєю
Переглянути