Ексклюзиви
середа, 13 липня 2011 17:22

Худжамов перейшов у донецький "Металург"

Худжамов перейшов у донецький "Металург"

Воротар чемпіонів України Рустам Худжамов сьогодні, 13 липня, підписав річну угоду з донецьким "Металургом". За його умовами гравець проведе у своїй новій команді рік на правах оренди, повідомляє Football.ua.

Худжамов перейшов у "Шахтар" у 2008-му році, але провів за першу команду в чемпіонатах України лише 10 матчів. У минулому сезоні голкіпер провів за "гірників" тільки один матч.

Ще навесні футболіст виявив бажання залишити "Шахтар" - донецький клуб заздалегідь подбав про його заміну, підписавши ще одного колишнього голкіпера київського "Динамо" Олександра Рибку.

Нагадаємо, що це не перший футболіст, який належить "Шахтарю" і грає в оренді за інший клуб. Тільки перед початком цього сезону три футболісти "гірників" - Максим Ілюк, Ярослав Олійник та Бруно Ренан - були віддані в оренду луганській "Зорі", а в маріупольському "Іллічівці" грає в оренді 20 футболістів, права на яких належать "гірникам".

Зараз ви читаєте новину «Худжамов перейшов у донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути