неділя, 02 грудня 2012 10:32

Худоб'як і Гладкий принесли "Карпатам" перемогу в матчі з "Ворсклою"

Худоб'як і Гладкий принесли "Карпатам" перемогу в матчі з "Ворсклою"
Ігор Худоб'як відкрив рахунок у матчі ФОТО: sportanalytic.com

На полі стадіону "Україна" у Львові завершилася зустріч "Карпат" і "Ворскли" в рамках 18-го туру української прем'єр-ліги. Команда Миколи Костова завдала поразки полтавчанам, результат цієї гри - 2:0.

Господарі вийшли вперед у середині першого тайму - Леван Кенія віддав елегантний пас, і Ігор Худоб'як вразив ворота Казакова. На екваторі другої половини матчу Олександр Гладкий подвоїв перевагу "Карпат", які за підсумками протистояння відсвяткували п'яту перемогу в сезоні і відправилися на зимову перерву з двадцятьма очками в активі.

"У нашій грі є поліпшення. Команда швидко діє, швидко атакує і грає агресивно. Але, на жаль, це виходить не у кожній грі. У деяких гравців є психологічні проблеми і труднощі з фізичною формою, а команда була розбалансована.

Щиро сподіваюся, що ми добре підготуємося під час зборів, будемо впевнено дивитися вперед і досягати добрих результатів", - сказав після матчу головний тренер "Карпат" Микола Костов в ефірі українського телеканалу "2+2".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

18-й тур

Карпати - Ворскла 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 35 Худоб'як, 2:0 - 72 Гладкий.

Карпати - Мисак, Гірський (Озарків, 80), Пластун, Мілошевіч, Ксьонз, Даушвілі, Худоб'як, Кополовець (Голодюк, 64), Кенія, Перес, Гладкий (Ткачук, 86).

Ворскла - Казаков, Чеснаков, Пєсков, Матвєєв, Селін (Курелех, 46), Громов, Краснопьоров, Маркоскі, Скляр (Ченбай, 71), Кривошеєнко (Будник, 83), Янузі.

Попередження: Кополовець (12), Курелех (47), Пєсков (57), Ченбай (90), Ткачук (90).

Зараз ви читаєте новину «Худоб'як і Гладкий принесли "Карпатам" перемогу в матчі з "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути