четвер, 08 липня 2021 21:00

Хто із гравців збірної України розчарував на Євро

Хто із гравців збірної України розчарував на Євро
Віктор Циганков пропустив всю підготовку до Євро. Фото: УАФ

Збірна України дійшла до 1/4 Євро-2020/21.

Gazeta.ua визначила гравців національної команди, які не можуть записати собі в активі турнір.

Руслан Малиновський. Українець став найкращим асистентом Серії А в складі "Аталанти". Від Малиновського чекали схожої гри за збірну. Його значення для націальної команди залишається високим. Руслан не зміг показати себе віддавши всі сили на клубному рівні. Фізичне та емоційне спустошення та грижа живота перетворила виступ Малиновського на провальний.

Віктор Циганков. Лідер "Динамо" пропустив всю підготовку до Євро. Зрозуміло, що фізична та ігрова форма не дозволяли йому прояви себе на турнірі. Циганков жодного разу не виходив в старті та став гравцем ротації. Хоча потреба в флангових гравцях була велика. Зрозуміло, що після таких виступів про перехід у великий клуб за хороші гроші можна забути.

Малиновському не вистачило сил на Євро

Марлос. Натуралізований бразилець давав збірній клас. Завдяки майстерності він міг вирішити епізод - забити сам, чи віддати пас. Україні був дуже потрібен такий гравець у матчах проти Австрії, Швеції, Північної Македонії, коли потрібно було позиційно атакувати. Перший матч проти Нідерландів показав, що гравець "Шахтаря" не готовий фізично та почав втрачати через вік.

Олександр Зінченко. Один із лідерів, віцекапітан повинен був вести команду за собою в складні моменти. Але гравець "МС" запам'ятався слабою грою на груповій стадії та бурхливими емоціями після забитого голу у ворота Швеції, коли передавав привів критикам. Цього дуже мало для лідера команди. Важкий сезон, участь у фіналі ЛЧ не залишили в Зінченка сил та емоцій на Євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Шевченку варто покинути збірну України

Микола Матвієнко. Збірна України пропускала у кожному матчі на Євро. Загалом на турнірі має 10 пропущених м'ячів. Вимагати від 18-річного Іллі Забарного щось дуже рано. А от Матвієнку вже 25. Його постійно "продають" в різні європейські клуби. Матч проти Англії став повним фіаско для уродженця Сак.

Збірна України на Євро-2020/21 дійшла до півфіналу, де програла Англії.

На стадії 1/8 фіналу в овертаймі перемогла Швецію. В групі здолала Північну Македонію, але програла Нідерландам та Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Хто із гравців збірної України розчарував на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути