понеділок, 11 червня 2012 17:25

Кнур-віщун Фунтик передбачив поразку збірної України
5

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Кабан на прізвисько Фунтик, який уже кілька днів живе на Хрещатику в київській фан-зоні Євро-2012 й прогнозує результати матчів чемпіонату, напророкував збірній Україні поразку в сьогоднішньому матчі проти команди Швеції.

Фунтик спочатку понюхав миску з кукурудзяними пластівцями, де була символіка України, але потім підійшов до шведської миски і все з неї виїв. Таким чином, якщо вірити загальній ідеології цього дійства, кнур передбачив перемогу збірної Швеції над Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наш кабан набагато розумніший від німецького восьминога" - прогнози Фунтика збуваються

Крім того, Фунтик-віщун також спрогнозував перемогу Франції над Англією в іншому сьогоднішньому матчі групи D на Євро-2012. За аналогічною процедурою київський кнур першою спорожнив миску саме з французьким прапором.

"Наш кнур ще не помилявся у своїх прогнозах, крім нічиї за участі польської збірної. Хоча й там Польща могла виграти, не добила другий м'яч. Насипаємо йому з однієї пачки пластівці й на однаковій відстані від нього ставимо миски. Тому тут усе чесно. Однак нічиї Фунтик передбачити не може, так як альтернативи двох мисок у нього немає. Особисто я сподіваюся, що кнур сьогодні помилиться в прогнозі щодо України", - сказав Gazeta.ua 35-річний Іван Шпаковський, який доглядає за Фунтиком.

Зараз ви читаєте новину «Кнур-віщун Фунтик передбачив поразку збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути