субота, 27 лютого 2016 13:36

Хотів забрати рідних з Макіївки, але вони не захотіли" - Селезньов

Хотів забрати рідних з Макіївки, але вони не захотіли" - Селезньов
Євген Селезньов. Фото: shahta.org

Екс-форвард "Дніпра", а нині вже гравець краснодарської "Кубані" Євген Селезньов розповів в інтерв'ю sovsport.ru про нюанси свого переходу в російський клуб. Нагадаємо, "Кубань" підтвердила підписання контракту з українським футболістом.

"Мене тут класно прийняли. Хороший колектив, чудові хлопці. "Кубані" потрібно допомогти. Але вийшло, як вийшло. Те що є. Не буду брехати, варіанти ще були. Але закриття трансферного вікна вже наближалося. І я зробив вибір. Поговорив із тренером з команди. Граючи за "Кубань", зможу підійти в гарній формі до Євро. У чемпіонаті Росії багато хороших ігор. Це ідеальний варіант - я допомагаю "Кубані", "Кубань" допомагає мені".

"Контракт? Не буду говорити про контракт, як і про його суму. Чи говорив з тренером збірної України перед переходом? Ні. Але я не думаю, що потрібно розмовляти про подальшу кар'єру. Тим більше якщо буду забивати, як в Україні. Мене всі знають. І я ніколи не змішую політику і кар'єру. Футбол - це моя робота. Міг залишитися в "Дніпрі". Але чемпіонат Росії набагато сильніший. Пріоритет для мене - в ідеальній формі підійти до Євро. Тут у мене буде більше хороших ігор ".

"Гарантії? Ніколи і ні один тренер не буде давати гарантій гравцеві. Треба працювати на тренуваннях. Буду сильнішим - гратиму. Ніхто ж не скаже: "Приходь - я дам тобі місце в складі". Для мене такий підхід був би дивним. Готовий зіграти і другого нападника. Так на будь-якій позиції! Хіба, що ні захисника, хоча за часів Хуанде Рамоса в "Дніпрі" грав навіть опорного. Але я прийшов у "Кубань" не для того, щоб займати чиєсь місце. Прийшов грати в футбол".

"Реакція в Україні? Скільки людей - стільки думок. Я прийняв рішення. В першу чергу, застрахував свою сім'ю, підписавши контракт і вирішивши добре підготуватися до Євро. Щоб зіграти там у складі збірної України. Нічого поганого в цьому не бачу".

"Як справи у Макіївці? Батьки ще до всіх цих справ жили в Криму. Вони вісім років там. Тато в мене шахтар, 40 років у шахті відпрацював. Йому потрібне чисте повітря. Бабуся нещодавно померла, дідусь - в Макіївці, сестра там, родичі. Хотів їх забрати, але вони не захотіли. Вони там народилися. Звичайно, переживаю. Там і мій будинок в Донецьку залишився. Там у мене все залишилося. Але ... Сподіваюся, що все налагодиться. Дай Боже".

Зараз ви читаєте новину «Хотів забрати рідних з Макіївки, але вони не захотіли" - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути