понеділок, 05 серпня 2013 10:19

"Хотілося б відзначити чудове суддівство" - Луческу

"Хотілося б відзначити чудове суддівство" - Луческу
"Динамо" будувало свою гру навколо сили" - Луческу ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу на прес-конференції у Донецьку дав оцінку зустрічі з принциповим суперником — "Динамо". Чемпіон країни відсвяткував перемогу з рахунком 3:1. Наставник "гірників" відзначив високий рівень арбітражу головного рефері матчу Віктора Швецова і висловив розчарування влаштованими вболівальниками фаєр-шоу після забитих голів.

"Дуже видовищна гра сьогодні вийшла, велика інтенсивність, хороша перемога. Дуже грамотно зіграли наші гравці і виконали все те, про що ми домовлялися. Підтвердилося те, що я говорив перед грою: "Динамо" будувало свою гру навколо сили. У нас можна відзначити організацію гри, хороший контроль м'яча і техніку. Завдяки цьому ми і створили дуже багато моментів. Хотілося б відзначити і тиск, який чинить "Динамо" на наш штрафний майданчик. Наша оборона добре впоралася. Мені здається, результат відповідає всьому, що відбувалося на полі . Хотілося б відзначити чудове суддівство. Суддя переривав гру тоді, коли потрібно було. Тримав нитки гри у своїх руках. Суддя відсудив дуже добре.

Олег Блохін висловив невдоволення суддівством? Головне, що гра закінчилася дуже мирно, ніхто не травмувався, всі пішли в нормальному стані. Суддя впорався з усіма активними моментами. Розумію Блохіна. Він більше очікував від сьогоднішньої гри і своїх гравців, і фахівці передбачали перемогу "Динамо". Ми використовували всіх гравців, які у нас грали раніше, за винятком Фреда. Для новачків це була б дуже складна гра, тому я не ризикнув і виставив всіх найсильніших гравців. Відзначу атмосферу і тих глядачів, які так пристрасно вболівали сьогодні. Після забитих м'ячів вболівальники створювали перерви в грі. Це не прикрашає наших фанатів. Гра припинилася, і суперник більш організовано зіграв. Якщо такі ситуації повторяться в Лізі чемпіонів, то у нас можуть виникнути проблеми.

Цю проблему потрібно обов'язково вирішити. Можуть і стадіон дискваліфікувати. Цим вони нам не допомагають, однозначно. Не така має бути підтримка у команди рівня "Шахтаря". Кілька років тому ми були в Туреччині, напевно, як приклад, потрібно дивитися на вболівальників "Боруссії". Треба так підтримувати команду, співати до кінця гри і скандувати імена гравців. Цей момент мене засмутив", - наводить післяматчевий коментар Луческу "Чемпіонат.com".

Зараз ви читаєте новину «"Хотілося б відзначити чудове суддівство" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути