Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2020 14:05

"Хотіла пожити звичайним життям": Світоліна розповіла, чим займається на карантині

"Хотіла пожити звичайним життям": Світоліна розповіла, чим займається на карантині
Еліна Світоліна насолоджується звичайним життям на карантині. Фото: Reuters

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, чим займається на картині та про власні плани на майбутнє.

За словами Світоліної, вона намагається жити звичайним життям, учить французьку мову та шукає, в чому вона може себе ще проявити, крім спорту

"Для мене ця пауза стала плюсом. Тому що я завжди хотіла пожити нормальним життям. Зараз усе ж не повноцінне життя, тому що є обмеження. Але, якщо чесно, мені подобається. Я займаюся своїми справами і навчанням.

Мене зобов'язали підтягти французьку мову. Я й так трохи володію нею, оскільки вчила перед цим. Але зараз підтягую в інтенсивному режимі. У мене залишилися два тести: навчання з харчування і ще я хочу взяти курс з психології або з фітнесу. Це те, що мені цікаво, і це можна скомбінувати з темою харчування".

Спробувала абсолютно нову для себе сферу. Я дуже довго готувалася до інтерв'ю і розумію, що це нелегка робота, особливо для тих людей, які взагалі не в цій сфері. Звичайно, це теж спорт, але питання про те, як вони цього досягли, трохи інші. Мені дуже сподобалося. Може, в подальшому я захочу якусь частину свого часу віддавати телебаченню, якимсь шоу. Мені це цікаво, і думаю, що зараз з'явився час, щоб спробувати себе в чомусь новому" - сказала Еліна Світоліна в інтерв'ю "Великому тенісу України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером

У поточному рейтингу найсильніших тенісисток світу Еліна Світоліна зайпосідає 5-ту сходинку. Тенісний сезон призупинено через пандемію коронавірусу. За оптимістичними прогнозами, він має повновитися в липні.

Зараз ви читаєте новину «"Хотіла пожити звичайним життям": Світоліна розповіла, чим займається на карантині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути