понеділок, 01 жовтня 2007 14:40

Холіфілд зайнявся виробництвом грилів

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Евандер Холіфілд, 44 роки, запустив у продаж власні грилі Evander Holyfield Real Deal Grill (Real Deal - спортивне прізвисько боксера). Вартість одного агрегату складає 99 доларів. Холіфілд вже почав рекламну кампанію свого продукту на телебаченні, повідомляє Лента.ru.

У ролику одягнений у фартух Холіфілд демонструє переваги своїх грилів. Новий бізнес боксера цікавий тим, що свої грилі випускає ще один екс-чемпіон світу у важкій вазі Джордж Формен.

У квітні 1991 року Холіфілд переміг Формена в бою за титул абсолютного чемпіона світу. Боксер упевнений, що в гриль-індустрії йому також вдасться випередити Формена, який на продажі грилів заробив близько 100 мільйонів доларів.

- У мене є гриль Джорджа Формена, - зізнався Холіфілд. - Це хороший гриль. Але чи не здається вам, що новий гриль повинен стати найкращим?

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд зайнявся виробництвом грилів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути