середа, 15 грудня 2010 17:38

Хокей. Збірну України на домашньому Єврочелленджі представлять 22 гравці

Хокей. Збірну України на домашньому Єврочелленджі представлять 22 гравці

Головний тренер збірної України з хокею Дейв Льюїс назвав склад нашої команди на домашній Єврочеллендж, який стартує 16 грудня у Броварах.

До заявки нашої команди не потрапили воротарі Євген Напненко і Михайло Балабан, захисники Юрій Гунько та Павло Дворецький, а також форварди Павло Борисенко і Олександр Матвійчук. За сімейними обставинами в Броварах не зіграє Олег Тимченко.

Склад збірної України:

Воротарі: Ігор Карпенко, Костянтин Симчук

Захисники: Денис Ісаєнко, Олександр Побєдоносцев, Кирило Катрич, Сергій Климентьєв, Андрій Срюбко, Олег Благой, Володимир Алексюк, Дмитро Толкунов

Нападники: Костянтин Касянчук, Вадим Шахрайчук, Максим Квітченко, Олександр Матерухін, Олег Шафаренко, Дмитро Ісаєнко, Артем Бондарєв, Віталій Литвиненко, Роман Сальников, Шаміль Рамазанов, Євген Пастух, Сергій Черненко.

Усі три матчі за участю збірної України на турнірі покаже Перший національний канал. Матчі збірної України на Першому національному: 16 грудня. 19:40. Україна — Румунія. 17 грудня. 19:40. Україна — Польща. 18 грудня. 17:00. Казахстан - Україна.

За матеріалами ФХУ

Зараз ви читаєте новину «Хокей. Збірну України на домашньому Єврочелленджі представлять 22 гравці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути