понеділок, 26 квітня 2010 08:55

Хокей. Україна програла Австрії на ЧС і залишається в першому дивізіоні

Хокей. Україна програла Австрії на ЧС і залишається в першому дивізіоні

Хокейна збірна України після поразки від збірної Австрії - 1:2 залишається в першому хокейному дивізіоні.

Дива не сталося. Фаворит, нашої групи команда Австрії на чемпіонаті світу з хокею в Дивізіоні 1 завоювала єдину путівку до світової еліти. Збірна України до останнього чинила опір, і коли за 10 хвилин до закінчення матчу проти Австрії Срюбко зрівняв рахунок, здавалося, що диво так близько і саме команда Михайла Захарова зможе завоювати путівку у хокейну еліту, але чудо тривало лише дві хвилини. Траттніг за вісім хвилин до закінчення матчу забив переможну шайбу австрійців.

І як не намагалася наша збірна зрівняти рахунок, воротар австрійців Дівіс зробив все можливе, щоб врятувати свої ворота. У підсумку 2:1 на користь команди Австрії. І саме австрійці в наступному сезоні будуть грати в еліті світового хокею.

І такий підсумок справедливий - команда Австрії на сьогодні дійсно сильніше нашої збірної. Це довів сам матч: австрійці більше атакували, краще грали в захисті.

Крім того потрібно визнати, що рівень австрійського хокею зараз вищий за український, вливання грошей в австрійський хокей дає свій результат. А в Україні постійні фінансові проблеми у київського "Сокола", зробили свою справу. Хочеться вірити, що надалі в український хокей будуть вкладатися гроші і створення ХК "Будівельник" допоможе українській збірній.

А ось чи залишиться біля керма збірної України Михайло Захаров, дізнаємося вже найближчим часом. Адже перед білоруським фахівцем ставилося завдання виходу в еліту світового хокею.

Хокей. Чемпіонат світу. Дивізіон 1. Група А

Австрія - Україна - 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Японія - Литва - 7:1

Голландія - Сербія - 3:2 (ОТ)

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Хокей. Україна програла Австрії на ЧС і залишається в першому дивізіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути