Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2012 10:11

"Хочу, щоб у Харкові лунав гімн Ліги Чемпіонів" - Курченко

"Хочу, щоб у Харкові лунав гімн Ліги Чемпіонів" - Курченко
Фото: brehalovka.net

Новий власник ФК "Металіст" Сергій Курченко виступив зі спеціальною заявою, яку наводить офіційний сайт харківського клубу:

"Я народився і виріс у Харкові і є великим вболівальником ФК "Металіст".

Я вдячний А. Ярославському за те, що він зробив для розвитку нашого клубу і в цілому для українського футболу. Я вдячний А. Ярославському за те, що він взяв клуб, коли він перебував у Першій Лізі і переживав найгірші часи, і за сім років свого президентства 6 років поспіль виграв бронзові медалі чемпіонату України, а в минулому році команда дійшла до 1/4 Ліги Європи.

Сьогодні я став власником ФК "Металіст". Угода відбулася на ринкових взаємовигідних умовах. Олександр Ярославський отримав високу компенсацію, а я отримав те, про що мріяв з дитинства, футбольний клуб "Металіст".

Я прекрасно розумію, що сьогодні всіх вболівальників хвилює одне питання: що буде з нашою командою? Може з мого боку це буде нескромно, але своїми амбіціями я хочу поділитися з уболівальниками.

Я не хочу дивитися в спину донецькому "Шахтареві" і київському "Динамо", я не хочу щороку святкувати, що ми завоювали бронзові медалі Чемпіонату України. Я хочу, щоб на нашому стадіоні лунав гімн Ліги Чемпіонів. Наша мета - протягом трьох років виграти золото Чемпіонату, а на протязі п'яти років привезти до Харкова європейський трофей.

Я переконаний, що разом з вболівальниками ми будемо завойовувати трофеї, а найголовніше, одержувати задоволення від гарної гри.

Як ви знаєте на реконструкцію стадіону "Металіст" було витрачено 100 млн. доларів, 30 млн. доларів витратив А. Ярославський, а 70 млн. доларів були виділені з міського бюджету. У конфлікті між міською владою та Олександром Ярославським я не брав ніякої участі, але хочу поділитися баченням, якою я бачу вихід із ситуації. Найближчим часом я зроблю офіційну пропозицію міській владі викупити їхню частку і стати 100-процентним власником стадіону, а щоб вони витратили всі ці кошти на потреби міста та області.

Дякую за увагу".

Нагадаємо, група компаній "ГазУкраіна", фактичним власником якої називають Сергія Курченка, стала новим власником ФК "Металіст".

Зараз ви читаєте новину «"Хочу, щоб у Харкові лунав гімн Ліги Чемпіонів" - Курченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути