четвер, 27 січня 2022 10:47

Хоче отримати компенсацію. Шевченко розриває контракт із "Дженоа"

Хоче отримати компенсацію. Шевченко розриває контракт із "Дженоа"
Андрій Шевченко п'ять років очолював збірну України. Фото: Gettyimages.com

Український тренер 45-річний Андрій Шевченко хоче розірвати контакт із "Дженоа".

Переговори непрості. Спочатку українець запропонував керівництву італійського клубу виплатити йому всю зарплату, але дістав відмову, повідомляє Sport.pl.

Якщо Шевченкові виплатять хоча б половину суми, яку він може отримати за контрактом із "Дженоа", то він погодиться на нижчу зарплатню у збірній Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Шевченку не потрібно очолювати збірну Польщі

За повідомленням ЗМІ, Шевченко отримував у "Дженоа" €2,2 млн на рік. 15 січня клуб відправив Шевченка у відставку, але не розірвав із ним контракт, щоб не виплачувати компенсацію.

Була інформація, що Шевченко та його штаб можуть отримати приблизно €20 млн компенсації за достроковий розрив контракту.

Українець отримуватиме в збірній Польщі зарплату €2,5 млн на рік. Частину коштів виплачуватиме Польська футбольна спілка, решту - спонсори.

Андрій Шевченко залишився без роботи після відставки з "Дженоа" 15 січня. Тренер протримався на посаді два місяці. Під керівництвом Шевченка "Дженоа" виграв один матч з 11, тричі зіграв унічию та один раз програв.

У 2016-2021 роках Шевченко очолював збірну України. Під керівництвом тренера збірна змогла вийти на Євро-202021, де дійшла до чвертьфіналу.

Збірна Польщі посіла друге місце у відбірковому циклі до Кубка світу. Поляки зіграють перший стиковий матч проти Росії 24 березня в Москві. Попередній тренер "кадри" Пауло Соуза в односторонньому порядку розірвав контакт зі збірною Польщі. На посаді він не протримався навіть рік.

Зараз ви читаєте новину «Хоче отримати компенсацію. Шевченко розриває контракт із "Дженоа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути