Ексклюзиви
середа, 01 червня 2011 19:12

ХК "Донбас" запустить телеканал "Хокей"

ХК "Донбас" запустить телеканал "Хокей"

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 червня прийняла рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ "Тотвельд". Компанія має намір вести мовлення під логотипом "Хокей", повідомляє "Телекритика".

Юридична адреса компанії - вулиця Дмитрівська, 44-А в Києві. Засновником і власником каналу є хокейний клуб "Донбас" з Донецька. Як відомо, влітку 2010 року, стовідсотковим власником цього спортивного клубу став віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, про що він розповів в інтерв'ю УП.

Оператором телекомунікацій нового супутникового каналу буде ДП "Укркосмос", а сигнал "Хокей" планує поширювати із супутника Astra 1G. Телеканал в Нацраді представляв журналіст Орест Сохар. За його словами, найближчим часом в Україні буде розвиватися хокей як вид спорту, заплановані великі інвестиції у клуби. Тому телеканал "Хокей" буде спрямований на популяризацію відповідного виду спорту.

"За нашими дослідженнями, ми можемо розраховувати на 10-15% чоловічого населення. А створюючи якісні спортивні новини про інші види спорту, розширимо аудиторію", - сказав він.

За його словами, телеканал планують запустити у січні-лютому 2012 року.

Додамо, що ХК "Донбас" у наступному сезоні виступатиме у Вищій хокейній лізі Росії (ВХЛ).

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" запустить телеканал "Хокей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути