пʼятниця, 07 жовтня 2011 12:38

ХК "Донбас" переміг "Титан" з клубним рекордом

ХК "Донбас" переміг "Титан" з клубним рекордом

ХК "Донбас" оновив свій клубний рекорд, закинувши сім шайб в матчі з клинським "Титаном". Так багато в одному поєдинку підопічним Олександра Куликова забивати ще не доводилося.

Те, що у "Титані" не все гаразд, стало відомо буквально напередодні зустрічі з "Донбасом". Керівництво клубу вже після восьми матчів сезону вирішило відправити у відставку головного тренера команди, проте психологічної розрядки колективу це не дала.

"Донбас", навпаки, зберігав концентрацію від першої і до останньої хвилини матчу. І це - непоганий знак. Особливо якщо врахувати, що в деяких попередніх матчах донеччани, контролюючи гру в перших періодах, дозволяли собі розслабитися і проводили останні хвилини на нервах.

Окремих слів заслуговують "далекобійники". Вони кидали не тільки потужно, але і точно, змушуючи капітулювати воротарів "Титану". Ще в першому періоді тренерський штаб господарів відправив на лаву запасних Іллю Андрюхова, довіривши місце у воротах Михайлу Фофанову.

І цей хід так само не приніс результату - "Донбас" продовжував закидати шайби, нарощуючи свою перевагу. У результаті, в третьому періоді донеччани знову відзначилися тричі, а фінальна сирена зафіксувала більш ніж переконливу перемогу підопічних Олександра Куликова - 7:2.

Свій наступний матч "Донбас" проведе у понеділок, 10 жовтня. Донеччани на льоду арени "Дружба" зіграють з пітерським ХК ВМФ. Початок матчу - о 19:00.

Чемпіонат ВХЛ

"Титан" (Клин, Росія) - "Донбас" (Донецьк, Україна) - 2:7 (0:3, 1:1, 1:3)

Шайби: Шагов (Піскунов, Бобкін), 07:55 (0:1). Варламов (Шафаренко, Побєдоносцев), 14:35-бол. (0:2). Ісаєнко (Малевич, Бобкін), 19:59 (0:3). Малевич (Піскунов, Люткевич), 28:13 (0:4). Канарейкін (Демченко, Шепелєв), 36:22 (1:4). Журун (Бєлухін, Люткевич), 41:42 (1:5). Матерухін (Шагов, Боровков), 48:50 (1:6). Князєв (Яшин, Федін), 54:45-бол. (2:6). Доніка (Бєлухін, Малевич), 57:25-бол. (2:7).

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" переміг "Титан" з клубним рекордом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути