вівторок, 20 жовтня 2009 16:39

Хіддінк відмовився змінити збірну Росії на Туреччину

Хіддінк відмовився змінити збірну Росії на Туреччину

Турецька федерація футболу (TFF) запропонувала головному тренеру збірної Росії Гусу Хіддінку пост наставника збірної Туреччини. Про це повідомляє Goal.com з посиланням на голландське видання Voetbal International.

Хіддінку пропонували контракт із зарплатою близько восьми мільйонів євро на рік, однак тренер російської збірної відмовився очолити турецьку команду.

Збірна Туреччини невдало виступила у відбірному турнірі Чемпіонату світу-2010. У своїй відбірковій групі турки зайняли третє місце, поступившись командам Іспанії та Боснії. Наставник турецької команди Фатіх Терім після закінчення відбіркового турніру пішов у відставку.

Збірна Росії у своїй відбірковій групі зайняла друге місце і потрапила в стикові матчі. За вихід на ЧС-2010 Росія побореться зі Словенією.

Контракт Хіддінка з Російським футбольним союзом (РФС) закінчується влітку 2010 року, але ЗМІ повідомляли, що голландець має намір продовжити угоду.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк відмовився змінити збірну Росії на Туреччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути