Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 09:41

Хіддінк відібрав у Аршавіна капітанську пов"язку

Головний тренер збірної Росії Гуус Хіддінк оголосив про те, що у національної команди буде новий капітан. Зі слів голландського фахівця, він позбавив цього звання лідера "Зеніта" Андрія Аршавіна. З вибором кандидатури на роль нового капітана збірної Хіддінк поки не визначився, пообіцявши зробити це на початку травня.

"З капітаном поки не визначився. Зроблю це, мабуть, в кінці квітня - початку травня. Але ним точно більше не буде Андрій Аршавін. Навіть якщо в результаті я візьму його на чемпіонат Європи. Андрій - розумний хлопець. Думаю, він це розуміє. Після гри з Андоррою я з ним ще не розмовляв, але обов"язково зроблю це в Туреччині", - сказав голландець.

Нагадаємо, що в матчі з Андоррою (1:0), який приніс збірній Росії місце у фінальній частині Євро-2008, Аршавін був видалений з поля за умисний удар ззаду по ногах суперника. Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА дискваліфікував Аршавіна на два офіційні матчі, тобто він у будь-якому випадку пропустить ігри європейського чемпіонату з Іспанією і Грецією.

Варто зазначити, що минулого року Аршавін був позбавлений капітанської пов"язки і в "Зеніті" за порушення дисципліни перед кубковим матчем з московським "Спартаком", який завершився в результаті поразкою пітерців.

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Хіддінк відібрав у Аршавіна капітанську пов"язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути