пʼятниця, 27 червня 2008 09:03

Хіддінк визнав силу іспанців

Хіддінк визнав силу іспанців

Після двох розгромних поразок від іспанців на чемпіонаті Європи головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк визнав силу суперника і відзначив, що команда Луіса Арагонеса заслужено перемогла у півфіналі (3:0). Перший матч ці команди зіграли в першому турі групового етапу, і тоді теж сильніше були іспанці (4:1).

- Ми програли гідному суперникові. В Іспанії дуже хороша збірна. Ми не змогли протриматися на одному рівні з нею і надійно зіграти в обороні, на що іспанці і зробили ставку. Я завжди засмучений після поразок, але ми можемо пишатися виходом у цю стадію. Це неймовірний успіх. Сьогодні нам протистояла дуже сильна команда, яка заслужено перемогла. Після програної зустрічі завжди прикро, але це логічно. Ми справлялися з іспанцями в першому таймі і в частині другого, проте їх план був виснажити нас укупі з дуже грамотною позиційною грою. Ми не встигали накривати суперника у півзахисті, і нам доводилося наздоганяти чужих футболістів. У іспанців вистачило сил і техніки, щоб ударити і забити гол. Вони заслужили цей успіх. Одну годину ми можемо протриматися, але дуже складно витримати довше в поєдинку з командою, яка грає у такий футбол в один дотик. Сподіваюся, вони гідно проявлять себе у фіналі.

Збірна Іспанії знала, як нейтралізувати наші сильні сторони. У першому таймі ми атакували добре, проте не створювали при цьому багато гольових моментів. Якщо ж суперник контролював м"яч до кінця атаки, то у такому разі нам доводилося непросто. Іспанці знали, що вони можуть забити. Ми завершили свій виступ на турнірі, і в наших серцях панує досада. Проте, коли емоції спадуть, ми пишатимемося не тільки результатом, але і тією грою, яку показали на цьому чемпіонаті.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк визнав силу іспанців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути