четвер, 11 червня 2009 10:38

Хіддінк повернув Аршавіну капітанську пов"язку

Хіддінк повернув Аршавіну капітанську пов"язку

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк призначив новим капітаном збірної Росії з футболу Андрія Аршавіна. Аршавін виконував функції капітана 10 червня в матчі з Фінляндією (3:0) через відсутність Сергія Сємака. За словами Хіддінка, в наступних іграх капітаном знову буде не Сємак, а Аршавін.

Аршавін був капітаном збірної Росії у відбірному турнірі чемпіонату Європи 2008 року. В останньому матчі того відбірного циклу з Андоррою форварда вилучили з поля, і Хіддінк позбавив його капітанської пов"язки. На Євро-2008 і у відбірному турнірі чемпіонату світу 2010 року капітаном збірної був Сємак.

Перед матчем з Фінляндією Сємак отримав травму. До дня гри він встиг відновитися, проте не потрапив в стартовий склад збірної, і капітанську пов"язку отримав Аршавін. Хіддінк сказав, що ідея зробити форварда лондонського "Арсеналу" капітаном команди виникла у нього ще до початку збору. За словами тренера, дуже важливо, щоб капітан збірної добре говорив англійською.

Хіддінк пообіцяв, що в наступних матчах Аршавін носитиме капітанську пов"язку навіть в тому випадку, якщо Сємак виходитиме на поле.

У матчі з Фінляндією в Хельсінкі росіяни виграли з рахунком 3:0. Два голи забив Олександр Кержаков, один м"яч записав на свій рахунок Костянтин Зирянов.

За матеріалами Лента, "СЭ"

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк повернув Аршавіну капітанську пов"язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути