Ексклюзиви
понеділок, 12 вересня 2011 10:27

Хіддінк може очолити "Анжі"

Хіддінк може очолити "Анжі"

Колишній головний тренер збірної Росії з футболу Гуус Хіддінк став кандидатом на пост наставника Махачкалінського "Анжі". 10 вересня про це написала англійська газета The Daily Mail, після чого агент Хіддінка Кіс ван Ньювенхейзен заявив, що такий варіант не виключений, але не раніше літа 2012 року, пише видання "Советский спорт".

В даний час Хіддінк очолює збірну Туреччини, і його контракт з федерацією футболу цієї країни розрахований до кінця Євро-2012, який відбудеться влітку наступного року. На питання про те, чи може Хіддінк очолити "Анжі" в 2012 році, ван Ньювенхейзен відповів: "Так, але поки це не більше ніж чутки".

Агент тренера додав, що поки він не обговорював з Хіддінком можливість його роботи в "Анжі". За словами ван Ньювенхейзен, після закінчення контракту з Федерацією футболу Туреччини у Хіддінка будуть різні варіанти продовження кар'єри.

За даними The Daily Mail, власник "Анжі" Сулейман Керімов готовий запропонувати голландському тренерові трирічний контракт із зарплатою в 22 мільйони фунтів стерлінгів (25,7 мільйона євро) на рік.

В даний час наставником "Анжі" є Гаджі Гаджієв.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк може очолити "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути