вівторок, 23 жовтня 2007 09:15

Хемілтон втратив чемпіонський титул через власну дурну помилку

Британський пілот команди "Макларен" Льюїс Хемілтон сам винен в уповільненні ходу свого боліда під час Гран-прі Бразилії. Проблеми з його машиною були викликані не раптовою відмовою бортової електроніки, а помилкою гонщика - Льюїс випадково натиснув на кермі кнопку Start, яка перезапускає програмне забезпечення. На перезапуск йде якийсь час, блокується управління, у тому числі і коробкою передач, а потім машина знову готова до роботи без яких-небудь наслідків, які були б майже вірогідні при іншій причині збою, повідомляє www.gazeta.ru.

Господар команди "Макларен" Рон Денніс у свою чергу зняв звинувачення з гонщика:

- Система отримала невірну команду, це очевидно, але причини ми поки не з"ясували. У машині безліч датчиків, відмова деяких з них могла привести до такого збою.

Переможцем "Формули-1" в нинішньому сезоні став фінський пілот "Феррарі" Кімі Райконен, за яким розташувалися гонщики "Макларена" Хемілтон і Фернандо Алонсо.
Зараз ви читаєте новину «Хемілтон втратив чемпіонський титул через власну дурну помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути