пʼятниця, 29 січня 2010 16:38

Хемілтон і Баттон бавилися з iPhone на презентації боліда (ФОТО)
6

Фото: Reuters

У п"ятницю, 29 лютого, команда "Vodafone McLaren Mercedes" представила свою нову машину в Ньюбері, у штаб-квартирі британського відділення Vodafone.

Новий болід MP4-25 виконаний в традиційних кольорах "McLaren" і включає багато нових аеродинамічних рішень.

Представники команди заявили, що MP4-25 - це абсолютно нова машина.

"Болід дуже складний, але дуже елегантний. Це результат безпрецедентного співробітництва між відділами аеродинаміки та механіки", - відзначив технічний директор "McLaren" Падді Лоу.

"Гарна підготовка - ключ до успіху, і до цього сезону "McLaren" готовий краще, ніж будь-коли. Я пишаюся тим, що представляю цю велику команду і є її керівником, але я - лише мала частина колективу, який складається з прекрасних фахівців, які керуються пристрастю до роботи", - заявив керівник команди Мартін Вітмарш.

"Тепер ця чудова стайня і всі ми можемо досягти успіху з найкращими пілотами. Ніхто з них не потребує представлення, вони виграли два останніх чемпіонати. Всі ми дуже задоволені тим, що в сезоні-2010 наш болід будуть пілотувати Дженсон і Льюїс. У Баттоні ми побачили чемпіона, голодного до нових перемог. Льюїс вже давно з нами, і команді відомо, що він також палко бажає вигравати", - додав Вітмарш.

korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон і Баттон бавилися з iPhone на презентації боліда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути