субота, 26 грудня 2009 12:14

Шумахер попросив підтримки у вболівальників "Ferrari"

Шумахер попросив підтримки у вболівальників "Ferrari"

Гонщик Міхаель Шумахер, який наприкінці грудня оголосив про повернення у "Форумулу-1" як пілот "Mercedes GP", заявив, що був би щасливий, якби вболівальники його попередньої команди - "Ferrari" - підтримали його в німецькій команді. Про це повідомляє портал Autosport.com з посиланням на італійські ЗМІ.

За словами Шумахера, команда "Ferrari" назавжди залишиться в його серці. Крім того, німецький пілот відзначив, що буде пілотувати в гонках проти італійської команди вкрай шанобливо. Він нагадав, що провів у "Ferrari" 14 років. "Я подружився з багатьма людьми і навчився багато чому за ті роки, що я був у "Ferrari", - підкреслив Шумахер.

Міхаель Шумахер пішов з великого спорту в 2006 році семиразовим переможцем чемпіонатів "Формули-1". Після цього німець працював у "Ferrari" в якості консультанта і брав участь у рекламних акціях команди.

Німецький гонщик міг повернутися у "Формулу-1" ще в 2009 році після того, як отримав травму основний пілот "Ferrari" Феліпе Масса. Однак сісти за болід Шумахеру завадила травма шиї.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Шумахер попросив підтримки у вболівальників "Ferrari"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути