Ексклюзиви
середа, 04 листопада 2009 14:59

Хей хоче поголити Валуєва газонокосаркою

Хей хоче поголити Валуєва газонокосаркою

Британський боксер Девід Хей заявив, що він хотів би поголити росіянина Миколу Валуєва газонокосаркою.

Хей, якому належить зустрітися з Валуєвим на рингу 7 листопада, зазначив, що в російського боксера дуже волохате тіло, і поголити волосся простіше за все буде саме газонокосаркою.

Хей розповів, що вперше він побачив Валуєва в 1996 році, коли британцеві було 16 років. За словами Хея, росіянин виглядав дуже великим, дуже волохатим і дуже страшним. Англієць зізнався, що в 16 років він не думав, що коли-небудь проведе бій з Валуєвим.

Нагадаємо, що Девід Хей у 2008 році став абсолютним чемпіоном світу у ваговій категорії до 90,9 кілограма, після чого оголосив про перехід у надважку вагу.

Після зміни вагової категорії Хей провів лише один поєдинок, перемігши американця Монте Барретта. У червні 2009 року Хей повинен був зустрітися з Володимиром Кличком, але цей бій зірвався через таємничу травму англійця. У липні Хей домовився про поєдинок з Віталієм Кличком, однак перед підписанням контракту Хей зник. Як виявилося, британець вирішив битися з Валуєвим.

Нагадаємо, що бій Хея з Валуєвим відбудеться 7 листопада в Нюрнберзі. Валуєв у цьому поєдинку буде захищати титул чемпіона світу за версією WBA. Букмекери вважають фаворитом бою англійського боксера.

За матеріалами ТСН, Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей хоче поголити Валуєва газонокосаркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути