середа, 21 вересня 2011 09:19

Хав'єр Дзанетті зіграв рекордну кількість матчів за "Інтер"

Хав'єр Дзанетті зіграв рекордну кількість матчів за "Інтер"

Капітан міланського "Інтера" Хав'єр Дзанетті побив рекорд клубу за кількістю матчів. Увечері 20 вересня Дзанетті зіграв свій 757-й матч за "Інтер" (у всіх турнірах) і перевершив досягнення Джузеппе Бергомі (756 ігор), який виступав за міланський клуб з 1979 по 1999 роки, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Дзанетті встановив рекорд у виїзному матчі чемпіонату Італії з "Новарою", в якому "Інтер" зазнав поразки з рахунком 1:3. Як зазначає офіційний сайт клубу, аргентинець вийшов на поле в стартовому складі і відіграв всі 90 хвилин.

Єдиний гол "Інтера" забив Естебан Камб'яссо. У складі "Новари" двічі відзначився Марко Рігоні, ще один гол на рахунку Ріккардо Меджоріні. У трьох перших матчах чемпіонату Італії "Інтер" набрав лише одне очко.

38-річний Дзанетті виступає за "Інтер" з 1995 року. У складі італійської команди він п'ять разів ставав чемпіоном країни, по чотири рази вигравав Кубок і Суперкубок Італії, а також перемагав у Лізі чемпіонів, клубному чемпіонаті світу та Кубку УЄФА (зараз цей турнір називається Ліга Європи).

Зараз ви читаєте новину «Хав'єр Дзанетті зіграв рекордну кількість матчів за "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути