пʼятниця, 25 грудня 2009 17:19

Харлан вдруге поспіль стала найкращою спортсменкою року

Харлан вдруге поспіль стала найкращою спортсменкою року

Фехтувальниця Ольга Харлан визнана найкращою спортсменкою 2009 року в Україні за версією Національного олімпійського комітету. Про це ЛІгабізнесІнформ повідомили в прес-службі НОК.

У 2009-му році Харлан підкорила практично всі можливі вершини. Вищі нагороди чемпіонату Європи, виграні в індивідуальній першості і у складі "золотого" олімпійського квартету, - разом з партнерками по команді Оленою Хомровою, Галиною Пундик і Ольгою Жовнір, дозволили лідерові наших шаблістів стати найкращою спортсменкою липня.

Пізніше - в жовтні - Харлан знову була відмічена після завоювання звання чемпіонки світу в командних змаганнях і срібній медалі в індивідуальних. Особистого наставника фехтувальниці Артема Скорохода експертна комісія НОК назвала найкращим тренером року.

Відзначимо, що в 2008 році Харлан вже була обраною тріумфаторкою року - високе звання шаблістка розділила тоді з Олімпійським чемпіоном Василем Ломаченком.

Зараз ви читаєте новину «Харлан вдруге поспіль стала найкращою спортсменкою року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути