вівторок, 27 жовтня 2009 11:32

Шаблістка Ольга Харлан стала спортсменкою жовтня в Україні

Шаблістка Ольга Харлан стала спортсменкою жовтня в Україні

Експертна комісія Національного олімпійського комітету визнала Ольгу Харлан найкращою спортсменкою жовтня в Україні. Найкращим тренером місяця, що минув, названо особистого наставника олімпійської чемпіонки Артема Скорохода.

Нагадаємо, що на чемпіонаті світу з фехтування в турецькій Анталії українська шаблістка у складі "золотого" олімпійського квартету разом із Оленою Хомровою, Галиною Пундик та Ольгою Жовнір перемогла в командній першості та здобула срібну нагороду в індивідуальних змаганнях.

Нагадаємо, що це вже не перша подібна відзнака провідної шаблісти країни. У липні-2009 Ольга вже визнавалася найкращою спортсменкою України, коли з континентальної першості повернулась з двома нагородами найвищого ґатунку.

До того ж, що Харлан вже називалася найкращою у серпні минулого року за підсумками виступу на Олімпійських іграх у Пекіні, а разом із олімпійським чемпіоном з боксу Василем Ломаченком Ольга отримала звання найкращого спортсмена-2008.

НОК

Зараз ви читаєте новину «Шаблістка Ольга Харлан стала спортсменкою жовтня в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути