субота, 25 травня 2013 12:57

Хайнкес давав вказівки Тимощуку на тренуванні перед фіналом Ліги чемпіонів
16

Фото: ФОТО: Reuters

Сьогодні у Лондоні відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів "Боруссія" - "Баварія". Вчора команди потренувалися на стадіоні "Вемблі".

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес вважає, що зіграність і позамежна мотивація повинні стати запорукою успіху для футболістів мюнхенської команди.

"Я завжди намагаюся думати позитивно. Я знаю, на що здатна моя команда, - наводить слова Хайнкеса офіційний сайт УЄФА. - Я завжди вірив у те, що нам під силу виграти цей турнір. У нас вкрай сильна команда, яка діє як єдине ціле. Якщо завтра ми це продемонструємо, то обов'язково виграємо".

На думку тренера "Баварії", на тренуваннях перед фіналом марно відпрацьовувати пенальті. "Ми попрацювали над деякими моментами, але серію пенальті не відрепетируєш. Не можна навіть порівнювати 11-метрові на тренуванні і в поєдинку такого напруження", - розповів він.

"Баварія" є чотириразовим переможцем головного єврокубкового турніру, на рахунку "Боруссії" один титул. Для мюнхенського клубу це третя спроба завоювати трофей за останні чотири роки.

Матч "Борусія" Д - "Баварія" розпочнеться о 21.45 за київським часом. Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Хайнкес давав вказівки Тимощуку на тренуванні перед фіналом Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути