субота, 10 серпня 2019 14:04

"Хацкевич не приготував кілька варіантів гри"

"Хацкевич не приготував кілька варіантів гри"
Федорчук каже, що "Брюгге" не справив враження непереможної команди

Олег Федорчук проаналізував гру "Динамо" в останньому матчі

"Динамо" в першому матчі 3 раунду кваліфікації програло в гостях "Брюгге" 0:1. Перше враження після гри у Бельгії – "Динамо" не готове до вирішальних матчів. Команда готувалася, але потрібного результату досягти поки не може. Участь в Лізі чемпіонів – гарні призові від УЄФА в декілька десятків мільйонів євро. В сьогоднішній ситуації в українському футболі ці гроші будуть точно не зайвими.

Тому я чекав від "Динамо" набагато більшого в матчах кваліфікації Ліги чемпіонів.

Олександр Хацкевич мав розуміти важливість цієї гри. Мав приготувати відразу декілька варіантів розвитку подій. Вийшло так, що новачок Жерсон Родрігес буквально з літака вийшов на футбольне поле. Футбол – команда гра, тут важливе значення мають не тільки індивідуальні дії, але і спільні зусилля. Дуже важко на щось розраховувати випускаючи гравця, який провів тільки декілька тренувань з новими партнерами. Вихід абсолютно не готового Циганкова теж багато про що говорить.

Також не зрозуміла чергова ставка на Гармаша. Минулого сезону багато про цього футболіста . Він не виправдовував покладених сподівань. Стало зрозуміло, що навряд чи спираючись на Дениса "Динамо" зможе досягти успіху. В новому сезоні, як і не було негативного досвіду попереднього сезону- Гармаш знову в складі.
Матч з "Брюгге" знову показав, що динамівці не можуть стримати суперника в середині поля. Господарі дуже просто доходили до воріт Бойка намагаючись завершувати всі атаки ударами по воротах української команди. Все навантаження впало на захисників та воротаря, але півзахист знову опинився не при справах. Я розумію, що таке могло відбуватися в перший сезон роботи тренера, але Хацкевич спирається на одних і тих же гравців в півзахисті вже третій сезон поспіль.

Великі запитання до Вербича. Складається враження, що він грав краще коли тільки прийшов до команди, ніж зараз. Вийшовши на заміну Де Пена виглядав на порядок цікавіше мотивованіше за одного з лідерів "Динамо". Не розуміло, чи Вербич просто не готовий ще до сезону, чи просто втратив мотивацію. Таке враження, що не тільки Вербич в Києві не прогресує. Тренер має мотивувати всіх футболістів,всю роботу клубу заради досягнення цілей. Така ситуація як зараз – не на користь "Динамо" Київ в майбутньому.
Перші 20 хвилин "Динамо" володіло ініціативою, створювало моменти. Я думаю, що "Динамо" поставило собі за ціль забити першим, або так званий швидкий гол. Це була стратегія гри. Кияни розпочали раніше підготовку за "Брюгге", тому вирішили, що вони краще готові до матчу. Цього вистачило тільки на 20 хвилин. Потім команда просто задихнулися. Далі вже не вистачило сил підтримувати високий темп та стримувати півзахисників.

Літні новачки Караваєв та Кадірі поки не кращим чином себе показують в команді. Одна справа, спостерігати за гравцем в іншій команді, коли він зіграний за партнерами, адаптований та знає своє місце, а у новому клубі потрібно все з початку робити. Звичайно, що кожному гравцеві потрібне час на адаптацію та притірку до партнерів та нових схем гри. Див у футболі майже не буває.

Команду Хацкевича зараз чекає календар з двох складних матів: проти "Шахтаря" в чемпіонаті та власне гра кваліфікації Ліги чемпіонів. Програвати не можна в обох іграх. "Брюгге" не склав враження команди, яку не можна проходити. Динамівцям варто більше раціонально провести матч в Києві. В першу чергу покращити гру в середині поля та в захисті. Суперник має залишитися на голодному пайку. Свої моменти динамівці будуть мати. Думаю, що все має завершитися добре для "Динамо" в наступний вівторок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери не вірять в "Динамо" напередодні матчу з "Шахтарем"

Сьогодні "Динамо" грає в чемпіонаті з "Шахтарем". Початок – о 17-00

Зараз ви читаєте новину «"Хацкевич не приготував кілька варіантів гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути