Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 19:31

"Хачеріді - кандидат і гравець збірної" - прес-конференція Шевченка

"Хачеріді - кандидат і гравець збірної" -  прес-конференція  Шевченка
Шевченко вважає, що клубні проблеми не повинні переноситись в збірну. Фото: 1927.kiev.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко напередодні матчу проти Саудівської Аравії поспілкувався з журналістами. На прес-конференції наставник розповів про комплектацію складу, проблеми з ігровою практикою у провідних гравців та зачепив тему Хачеріді.

"Одразу ж після того, як Яремчук отримав травму, ми викликали Кравця. Тому ми повністю укомплектовані. Й нікого більше не будемо викликати, якщо нічого не трапиться. Погода трохи зіпсувала наш план – у нас же мало часу. Сподіваюся, завтра зможемо провести у Харкові ранкове тренування. Судячи з погоди, це буде нелегко". - сказав тренер.

Шевченко приділяє увагу товариським матчам, оскільки вони також впливають на рейтинг.

"Про Саудівську Аравію маємо багато інформації – там працюють наші агенти. Це Сергій Ребров і його помічник Вісенте. У цієї команди зараз новий тренер, вони вміють грати у футбол – в короткі й середні передачі. До матчу з ними треба відповідально поставитись.За товариські ігри також йдуть очки, тому я хвилююся за рейтинг. Вже після матчу з Саудівською Аравією познайомлю команду з Японією", - розповів Шевченко.

Також головний тренер збірної незадоволений тим фактом, що провідні гравці отримують мало ігрової практики та пояснив, чому не викликав Селезньова.

"Хочеться, щоб конкуренція була сильнішою. Є низка гравців, які не отримують достатньо ігрової практики. Але рівень цих футболістів все одно вищий, ніж тих, кого ми переглядаємо. Тому мусимо йти на такий крок. Селезньов стабільно грає, але ми хочемо переглянути молодих – Бєсєдіна і Яремчука. Я поговорив з ним, пояснив ситуацію – Євген мене почув. Ми на нього далі розраховуємо. У кожного є шанс. Треба стабільно показувати хорошу гру. Я і мої помічники слідкуємо за всіма. У нашому списку більше 30 людей", - сказав наставник.

Не зміг оминути тренер і недавній конфлікт Хачеріді з головним тренером киян

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт з Хачеріді, контракт Мораеса та витівки Гармаша: що відбувається в "Динамо"

"Я не коментую ситуацію, яка була в нього в клубі. Хачеріді був викликаний ще до цієї ситуації. Для нас він кандидат і гравець збірної – як і решта футболістів. Далі він повернеться в клуб – це їхні стосунки. Моя справа – зосередитися на збірній і мати мотивованих гравців, які хочуть показувати свій рівень у національній команді",- завершив Шевченко.

Нагадаємо, що під час зборів збірна України проведе два товариських матчі. 23 березня проти Саудівської Аравії, а 27 березня проти збірної Японії. Також цієї осені збірна зіграє товариський матч проти збірної Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Хачеріді - кандидат і гравець збірної" - прес-конференція Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути