неділя, 18 березня 2018 20:25

"Я не розумію навіщо Хацкевич це робить" - Хачеріді звинуватив тренера в брехні

"Я не розумію навіщо Хацкевич це робить" - Хачеріді звинуватив тренера в брехні
Хачеріді звинувачує Хацкевича в брехні. Фото: nv.ua

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді прокоментував події останніх днів. Зокрема гравець сказав, що його відсторонили від тренувань з першою командою та повідомив, що слова Хацевичі в пресі не відповідають дійсності.

"Я віддав "Динамо" всі свої сили і присвятив практично всю кар'єру. Якщо треба буде в "Динамо" стати на ворота, повірте мені, я туди стану, якщо це допоможе моєму клубу. Мені ніхто не пропонував виходити грати лівого центрального захисника в матчі проти "Лаціо". Коли я почув цю заяву головного тренера, що я відмовився виходити на цій позиції, мені було по-людськи дуже прикро і неприємно. Я не зрозумію, навіщо Олександр Хацкевич це робить. , - розказує центральний захисник в інтерв'ю tribuna.com.

Головний тренер киян відсторонив гравця від тренувань. А гравець, очевидно, не планує продовжувати контракт, який закінчується вже влітку.

"Я поза заявкою на цю гру, як і на деякі попередні. Це рішення тренера, і на це я вплинути не можу. Але я залишаюся професіоналом, як це вимагає мій контракт. Я буду чекати свого наступного шансу, щоб допомогти клубу. На даний момент я займаюся за індивідуальною програмою. На даний момент я гравець "Динамо" Київ і буду їм ще до літа. Хочу вам сказати одне: перед вами один з найвідданіших фанатів "Динамо" Київ з одного боку, а з іншого - професіонал своєї справи, своєї родини і своєї кар'єри. Дуже часто в професійному житті настає момент, коли необхідно приймати кардинальні рішення щодо своєї кар'єри і подальшого життя. Найчастіше цього не розуміють люди, вболівальники і керівництво. Але це моє життя, і за всі прийняті мною рішення відповідати буду тільки я і ніхто інший", - розповів Євген.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "При мені Хачеріді такого собі б не дозволив, я б його стер в порошок" - Шовковський

Раніше з'явилась інформація, про те зо Євген Хачеріді вже 7 місяців не отримує зарплату, коментувати це гравець відмовився.

Зараз ви читаєте новину «"Я не розумію навіщо Хацкевич це робить" - Хачеріді звинуватив тренера в брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути