Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 13:12

Гвардіолу госпіталізували після матчу з "Валенсією"

Гвардіолу госпіталізували після матчу з "Валенсією"

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола потрапив до лікарні після виїзного матчу чемпіонату Іспанії проти "Валенсії", що відбувся ввечері 2 березня. Тренера госпіталізували у зв'язку з болями в спині, які турбували його останнім часом, повідомляє Reuters. Коли Гвардіолу повинні виписати з лікарні, не уточнюється.

За словами помічника головного тренера Тіто Віланови, Гвардіола насилу дотерпів до кінця гри. Післяматчеву прес-конференцію він був змушений відмінити.

Через болі в спині Гвардіола пропустив кілька останніх тренувань "Барселони". Заняття вів Віланова. Поїздка головного тренера на матч з "Валенсією" довгий час перебувала під питанням, але в підсумку Гвардіола вирішив поїхати з командою на гру.

У матчі з "Валенсією" "Барселона" здобула перемогу з рахунком 1:0. Єдиний гол у другому таймі забив аргентинець Ліонель Мессі. "Барселона" лідирує в чемпіонаті Іспанії, випереджаючи мадридський "Реал" на десять очок. "Реал" провів на один матч менше і увечері 3 березня прийме "Малагу".

Зараз ви читаєте новину «Гвардіолу госпіталізували після матчу з "Валенсією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути