четвер, 20 червня 2013 12:18

Гвардіола заговорить німецькою на першій прес-конференції у "Баварії"

Гвардіола заговорить німецькою на першій прес-конференції у "Баварії"
На перше тренування "Баварії" під керівництвом Гвардіоли квитки коштують 5 євро ФОТО: sovsport.ru

Новий головний тренер мюнхенської "Баварії" Пеп Гвардіола свою першу прес-конференцію на новій посаді дасть німецькою мовою, повідомляє німецька преса.

Прес-конференція відбудеться 24 червня. Про те, що іспанський фахівець буде говорити мовою Гете і Шіллера, повідомив представник мюнхенців Петер Реннер.

"Гвардіола на прес-конференції буде говорити німецькою мовою. Крім того, він відповідатиме на запитання журналістів іспанською, англійською та італійською мовами", - заявив Реннер.

Також керівництво "Баварії" оголосило про те, що перше тренування команди (пройде 26-го червня) буде відкритим для вболівальників і пройде на "Альянц Арені". Потрапити на тренування можна буде за квитками, які будуть продаватися 24 і 25 червня.

Вартість кожного квитка на перше заняття Пепа Гвардіоли у "Баварії" - 5 євро. Зазначимо, що через обмеження руху до початку тренування можуть приїхати лише 25 000 людей - саме така кількість квитків і буде випущено. Варто відзначити, що всі гроші будуть перераховані на допомогу сім'ям, які постраждали від руйнівної повені у Баварії.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола заговорить німецькою на першій прес-конференції у "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути