Ексклюзиви
субота, 31 серпня 2013 12:30

Гвардіола присвятив Хайнкесу перемогу у Суперкубку УЄФА

Гвардіола присвятив Хайнкесу перемогу у Суперкубку УЄФА
"Ми заслужили цю перемогу" - Гвардіола ФОТО: footballhd.ru

Наставник мюнхенської "Баварії" Хосеп Гвардіола згадав свого попередника на посаді головного тренера команди після перемоги над лондонським "Челсі" у матчі за Суперкубок УЄФА.

"Дякую Юппу Хайнкесу за можливість сьогодні зіграти у цьому матчі. Це плоди його роботи. Титул ми присвячуємо йому.

Це був неймовірний матч. Глядачі побачили додатковий час і серію пенальті. Команда грала дуже добре. У нас було чимало можливостей забити. Гравці дуже добре себе проявили. Я тепер зрозумів чому вони все виграли минулого сезону. У команді зібрані дуже сильні гравці.

Хаві Мартінес (забив другий гол "Баварії") — дуже важливий для нас. Він ще не повністю набрав форму, але у нього величезна воля до відновлення. Він дуже добре діяв у центрі поля.

Філіп Лам (зіграв в опорній зоні замість травмованого Бастіана Швайнштайгера) — найбільш інтелігентний футболіст, якого я тренував. З ним дуже цікаво працювати.

Сьогодні перемогла краща команда. Ми заслужили цю перемогу. Повірте, коли команда грає погано, то я це визнаю, але сьогодні "Баварія" зіграла у неймовірний футбол.

Тепер "Баварія" має всі титули. Ще хотів би відзначити, що сьогодні ми грали дуже добре з м'ячем і без нього. Я дуже щасливий (потрібно було чути з яким трепетом і захопленням у голосі Пеп говорив про "Баварію")

Перемогти "Челсі" Моурінью — це завжди важко. Суперник сьогодні заслужив на більше, ніж отримав у цьому матчі. Вилучення Раміреса? Це питання до арбітра, а не до мене. Я всього лише тренер. За всю свою кар'єр я жодного разу не дозволив собі говорити про суддівство. Моурінью вважає, що там не було вилучення? Це його думка. Я її поважаю, але в мене є своя.

Петр Чех? Його гра говорить сама за себе. Ми були щасливі коли Хаві Мартінес зрівняв рахунок і перевів гру у серію пенальті", - сказав Гвардіола.

Нагадаємо, "Баварія" перемогла "Челсі" у серії пенальті — 5:4. Мануель Нойєр парирував удар Ромелу Лукаку.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола присвятив Хайнкесу перемогу у Суперкубку УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути