пʼятниця, 30 листопада 2012 12:55

Гвардіола погодився очолити "Манчестер Сіті"

Гвардіола погодився очолити "Манчестер Сіті"
Гвардіола хоче переманити Вальдеса в "Манчестер Сіті" ФОТО: eurosport.ru

Керівництво англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" досягло попередньої домовленості про призначення головним тренером з екс-наставником іспанської "Барселони" Хосепом Гвардіолою. Як повідомив агент фахівця Франсуа Гальярдо в ефірі іспанського радіо, Гвардіола дав попередню згоду очолити команду, що виграла в минулому сезоні чемпіонат Англії.

За його словами, керівництво "Сіті" веде пошуки заміни нинішньому наставникові, італійцеві Роберто Манчіні. "Гвардіола дав попередню згоду стати наступним тренером "МанCіті", - сказав Гальярдо. - І неважливо, хто зробить йому пропозицію — "Мілан" або хтось ще".

Крім того, за словами агента, Гвардіола на посаді наставника "городян" спробує придбати воротаря "Барселони" Віктора Вальдеса. "Ця пропозиція вразить уяву багатьох. На місці керівництва "Барселони" я б зрадів", - сказав агент. Гвардіола влітку цього року пішов з "Барселони", вирішивши взяти паузу у тренерській діяльності терміном на рік.

У "Манчестер Сіті" зараз вже працюють два фахівці, які раніше були в "Барселоні" - футбольний директор Чікі Бегірістайн і виконавчий директор Ферран Соріано.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола погодився очолити "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути