Ексклюзиви
неділя, 23 серпня 2020 12:15

"Ґвардіола навіть не зайшов у роздягальню після поразки від "Ліона" - Зінченко

"Ґвардіола навіть не зайшов у роздягальню після поразки від "Ліона" - Зінченко
Олександр Зінченко та Хосеп Ґвардіола. Фото: REUTERS

Український футболіст "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко прокоментував виліт команди із Ліги чемпіонів.

"Чому "Сіті" не вдалося пройти Ліон? Це надмірне бажання. "Ліон" хотів більше, ніж ми. Це було видно з перших хвилин. На такій стадії в таких турнірах майстерність присутня у будь-якої команди. Тому на перший план виходить бажання.

Звичайно, індивідуальна майстерність окремого гравця – це одне, але в цілому на перший план виходять бажання, характер. У "Ліона" було цього у той вечір більше, ніж у Сіті. Чому? Хороше питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Зінченка звинуватила Ґвардіолу у вильоті "Ман Сіті" із Ліги чемпіонів

У першому таймі "Ліон" грав дуже організаційно в захисті. Вони майже всі знаходилися за лінією м'яча. А у нас три центральні захисники знаходяться в статиці з м'ячем, вони починають всі атаки, а два центральних півзахисники опускаються до них, щоб взяти м'яч, тому що немає зон, щоб знайти коридор для передачі. У нас 5 чоловік просто вимкнені з гри.

Реакція Ґвардіоли і команди після гри? Я сам досі не можу відійти від цього всього. Все, що там відбувалося... Головний тренер навіть не зайшов у роздягальню, не сказав жодного слова після гри. Що говорити, якщо і так все зрозуміло?! Прикро за таких футболістів як Давід Сілва і Клаудіо Браво, які провели свою останню гру за Сіті. Хотілося б виграти цей турнір для них. Але ось на такій ноті вийшло піти у відпустку, на жаль. Але це футбол", – сказав Зінченко в ефірі Youtube-каналу своєї дружини Влади Седан.

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів "МС" поступився "Ліону" з рахунком 1:3 і вилетів із турніру. Олександр Зіненко просидів весь матч на лавці запасних.

Зараз ви читаєте новину «"Ґвардіола навіть не зайшов у роздягальню після поразки від "Ліона" - Зінченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути