Ексклюзиви
середа, 11 грудня 2019 13:50

"Гвардіола хоче всім довести, що може перемагати без великих грошей"

"Гвардіола хоче всім довести, що може перемагати без великих  грошей"
В Манчестері Гвардіола двічі вигравав титул чемпіонат Англії

Керівництво англійського "Манчестер Сіті" може закінчити співпрацю з головним тренером Хосепом Гвардіолою. У поточному чемпіонаті команда відстає на 14 очок від лідера – "Ліверпуля".

"Раціональна складова ситуації: Манчестер Сіті" здобув достатньо чемпіонських титулів за останні сім років – чотири. Тому для Хосепа Гвардіоли цей турнір не є пріоритетним, - каже головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков. - "Сіті" не збирався "зливати" чемпіонат, але старт не вдався, тому сенсу боротися далі немає. Місце в Лізі чемпіонів нікуди не подінеться. Ірраціональна: трансферна кампанія клубу. Влітку всі говорити, що команді Гвардіоли потрібен центральний захисник. Натомість клуб купив опорника Родрі. Виходить парадокс: "МС" - багатий клуб, але має проблеми з комплектацію команди".

Зінченко на позиції лівого захисника – у це б ніхто не повірив

Експерт виклав свою версію подій.

"Гвардіола - своєрідна людина зі своїми поглядами на футбол та власними планами. Час від часу у нього виникає бажання, щось довести іншим. Наприклад, Зінченко на позиції лівого захисника. Я думаю, що у це ніхто б не повірив. Зараз багато розмов, про те, кожен тренер може побудувати сильну команду, якщо клуб дає йому купу грошей на це. Як на мене, Гвардіолу це дістає. Пеп хоче довести, що він може працювати не тільки із зірками, придбаними за величезні гроші, але і бути успішним з маловідомими футболістами.

Гвардіола так категорично спростовує інформацію, що він може залишити "Сіті", що він дійсно може піти. Пеп більше не проводив на одному місці понад 4 сезони. Якщо підходити з всього з позиції логіки, то йому нікуди не потрібно йти. Повне порозуміння із керівниками клубу по всіх питання. На важливих посадах у клубі працюють його друзі, такі як Чікі Беґірістайн знайомі ще по роботі в "Барселоні". . В цій ситуації Гвардіолі не потрібно нічого міняти. . Але сам тренер може піти самостійно в нікуди, взявши на сезон паузу та розглядаючи пропозиції від інших команд. Безперечно. Що ці пропозиції будуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіола обійшовся без Зінченка і програв важливий матч

Сьогодні "Манчестер Сіті" зіграє у Загребі проти місцевого "Динамо" у Лізі чемпіонів. Матч для "МС" не має турнірного значення – команда забезпечила собі перше місце в групі. Якщо не програє у Загребі, "Шахтареві" достатньо буде нічиєї у домашньому матчі проти "Аталанти", щоб пройти до 1/8 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «"Гвардіола хоче всім довести, що може перемагати без великих грошей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути