четвер, 17 січня 2013 17:19

"Гвардіола довів, що він товаришує з головою" - Фоззі

"Гвардіола довів, що він товаришує з головою" - Фоззі
Через Гвардіолу зросте інтерес до німецького футболу ФОТО: sport.segodnya.ua

Хосепу Гвардіолі буде дуже важко повторити успіхи "Барселони" з "Баварією". Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив вокаліст гурту "ТНМК" та телеведучий Олександр "Фоззі" Сидоренко.

"Мені здається Гвардіола обирав саме команду, а не чемпіонат. У "Баварії" є чимало спільного з "Барселоною". У першу чергу, склад. Обидва клуби укомплектовані гравцями своїх збірних і власними вихованцями. У баварців також є своя сильна дитяча академія. За таких умов наставнику буде простіше працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіола стане тренером "Баварії" - офіційно

Трансферна політика "Баварії" не зміниться. Клуб робитиме ставку на своїх вихованців і молодих німецьких футболістів. Не думаю, що Гвардіола почне запрошувати іспанців.

Зараз важко передбачити перспективи Гвардіоли на чолі "Баварії". Мені здається, що повторити з німцями, свої досягнення, які він мав з "Барселоною", на 99% неможливо.

Тепер всім буде цікавіше спостерігати за "Баварією" та німецькою бундеслігою. Теперішній наставник клубу Юпп Хайнкес на 70% вже став чемпіоном Німеччини. Баварці на 9 очок випереджають свого найближчого переслідувача — леверкузенський "Байєр". Але "Баварії" цього мало. Клуб хоче стати лідером у Європі. Саме тому керівники клубу пішли на такий крок. Гадаю, Гвардіола обійшовся їм не дешево.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не через гроші: агент розповів, чому Гвардіола обрав "Баварію"

Зрозуміло, що ПСЖ та "Манчестер Сіті" пропонували Хосепу більше, але іспанець черговий раз довів, що він товаришує з головою."

Нагадаємо, колишній наставник каталонської "Барселони" Хосеп Гвардіола очолить мюнхенську "Баварію". Офіційний сайт клубу повідомив, що іспанець приступить до роботи 1 липня 2013-го. Контракт розрахований на три сезони.

Зараз ви читаєте новину «"Гвардіола довів, що він товаришує з головою" - Фоззі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути