середа, 30 травня 2012 14:51

Григорій Суркіс залишить посаду президента ФФУ

Григорій Суркіс залишить посаду президента ФФУ
Григорій Суркіс очолює ФФУ з 2000-го року ФОТО: sport.segodnya.ua

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не буде висувати свою кандидатуру на наступний термін. Про це Григорій Михайлович повідомив журналістам на брифінгу після засідання виконкому ФФУ.

"Наступний Конгрес відбудеться 2 вересня. Можу обіцяти одне. О 12:00, 2-го вересня я виступлю із звітною доповіддю, розповім про багато речей. Зараз про них немає сенсу говорити. Хоча досягнення ФФУ всім відомі. Основне з них - це Євро-2012 в Україні та Польщі."

Один із журналістів запитав Суркіса чи той не передумає до вересня, щодо своєї кандидатури.

"Суркіс Григорій Михайлович не чіпляється за крісло. Чи можу я змінити свою думку? Мені є чим займатися. Додам, що ми вирішили провести Конгрес перед стартом збірної України у кваліфікації на ЧС-2014, хоча терміни повноваження поточного складу ФФУ закінчуються 12 вересня. Національна команда від зміни керівництва не постраждає. Головне, що у команди є наставник. Контракт з Блохіним підписаний до літа 2014-го року."

Суркіс спілкувався з журналістами близько півгодини. Він був обмежений у часі через нараду у президента України Віктора Януковича з приводу Євро-2012.

Додамо, що Григорій Суркіс очолює ФФУ з серпня 2000 року. У липні 2004 року був переобраний на посаду глави ФФУ на другий термін. У вересні 2007 року переобраний на п'ять років втретє.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс залишить посаду президента ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути