четвер, 11 червня 2009 09:52

Григорій Суркіс назвав перемогу над Казахстаном символічною

Григорій Суркіс назвав перемогу над Казахстаном символічною

Першим з роздягальні збірної України вийшов Григорій Суркіс. Президент ФФУ привітав команду з перемогою над казахами і завоюванням трьох важливих очок.

- Чи хотіли б ви, щоб гра збірної була видовищнішою чи все-таки три очки є важливішими у цьому матчі?

- Я не рядовий вболівальник, тому у мене зовсім інші емоції і зовсім інший настрій. Команда провела дуже виснажливий сезон. Можливо під час матчу гравці ще не були у відпустці, але мріяли про неї. Я подякував хлопцям за те, що вони довели гру до логічного завершення, тобто завоювали три очки.

Скажіть будь-ласка, збірна Португалії на останній компенсованій хвилині в минулому турі взяла важливі три очки з Албанією. Хіба вона менш досвідчена чи менш кваліфікована, ніж албанці? Але три очки є три очки. Ця перемога є певним символом і фартом.

Я не хочу аналізувати цю гру, а хочу підкреслити, що ми взяли три очки і мабуть символічно, що це збігається з подіями в Казахстані, які мали місце у відбірному циклі на ЧС-2006.

- Назаренку від вас була особлива подяка?

- Думаю не варто виділяти когось з хлопців чи когось принижувати тим, що вони не бажали віддати всі свої сили для перемоги. Такий був день. Протягом матчу було вдосталь гольових моментів, навіть кращих від тих, які реалізував Назаренко.

Якщо уважно придивитися до форми збірної України, то на рукавах футболок гравців є своєрідна капітанська пов"язка, щоб кожен гравець, коли виходив на поле відчував себе капітаном – один за всіх і всі за одного.

На мій погляд в нашій групі все вирішиться в серпні – вересні, коли збірна Білорусії і Хорватії зіграють двічі між собою, тоді можна буде сказати чи є три очки в матчі з Казахстаном корисним результатом чи ні. Попередній матч з хорватами був дуже важливий і всі сили футболісти залишили на "Максимірі" в Загребі.

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс назвав перемогу над Казахстаном символічною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути