Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2010 16:31

Гравцям "Сокола" пообіцяли виплатити богри по зарплаті до кінця лютого

Гравцям "Сокола" пообіцяли виплатити богри по зарплаті до кінця лютого

Матч "Сокіл" - "Юність" відбудеться за розкладом. Сьогодні вдень хокеїсти київської команди припинили свій страйк, повіривши на слово власникові клубу Сергію Таруті, який пообіцяв погасити заборгованість по зарплаті до кінця лютого.

У 12.30 почалася робоча зустріч, в якій взяли участь власник клубу Сергій Тарута, перший віце-президент клубу Сергій Корабльов і капітан команди Юрій Гунько. В ході 30-40-хвилинного спілкування сторони знайшли точки дотику, тому вболівальники зможуть споглядати дуель київського "Сокола" з лідером чемпіонату.

- Сергій Олексійович дав слово, що перша частина заборгованості перед хокеїстами буде погашена наступного тижня, а друга частина - до кінця місяця. Якщо ж цього не відбудеться, я не ручаюся за подальші вчинки хокеїстів "Сокола". Так і передав Таруті, - заявив офіційному сайту капітан "біло-синіх" Юрій Гунько.

- На сьогоднішній зустрічі сторони ухвалили конструктивне рішення, а Сергій Тарута при цьому заявив, що не відмовляється від фінансування команди і українського хокею в майбутньому, - сказав Сергій Корабльов.

Матч, як і заплановано, пройде на льоду броварської арени ТРЦ "Термінал", початок зустрічі о 19:00.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Гравцям "Сокола" пообіцяли виплатити богри по зарплаті до кінця лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути