Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2012 12:17

Гравці збірної Англії пройдуть "звірячий" медогляд перед Євро-2012

Гравці збірної Англії пройдуть "звірячий" медогляд перед Євро-2012

Випадок з півзахисником "Болтона" Фабрісом Муамбою, серце якого зупинилося на кілька хвилин під час матчу 1/4 фіналу Кубка Англії з "Тоттенхемом", розбурхав все футбольне співтовариство Великобританії. Щоб уникнути подібних інцидентів в майбутньому, гравці Прем'єр-ліги пройдуть поглиблене медичне обстеження.

Особливо ретельно відтепер перевірятимуть членів англійських збірних. Крім обов'язкового медобстеження в клубах всіх кандидатів на поїздку в Україну і Польщу на Євро-2012 ретельно "просканують" на травневому зборі національної команди, який пройде в Іспанії.

Про це повідомив керівник медичної служби Футбольної Асоціації доктор Ян Біслі. "В будь-якій збірній Англії, юнацькій або національній, не буде жодної людини, яка не перевірить у нас здоров'я. Випадок з Муамба показав, що обстеження гравців повинно бути централізованим".

Муамба майже 10 років грав за збірні Англії різного віку. Після нещасного випадку у минулу суботу футболістові чотири рази сканували серцево-судинну систему, і тільки з останньої спроби змогли визначити, що викликало інфаркт.

Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної Англії пройдуть "звірячий" медогляд перед Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути