понеділок, 30 березня 2020 12:08

Гравці українського футбольного клубу працюють слюсарями на заводі під час карантину

Гравці українського футбольного клубу працюють слюсарями на заводі під час карантину
Троє гравці молодіжної команди "Миколаєва" вирішили попрацювати слюсарями під час карантину. Фото: ФК " Миколаїв"

Троє гравців молодіжної команди першолігового "Миколаєва" працюють слюсарями на заводі під час перерви у футболі, пов'язаною із карантином.

"Працюють на заводі троє 19-20-річних хлопців із другої команди - Дмитро Сергєєв, Ілля Ялосовецький і Данило Гриненко. Не поїхали додому на час карантину, бо живуть на територіях, де йдуть бойові дії. Запропонували їм і вони погодилися отримати робітничі професії.

Працюють слюсарями. Завод здійснює соціальну програму популяризації спорту серед молоді. Третій рік будуємо спортивний комплекс. Частина сьогодні вже діє.

Вони в бригаді з виготовлення нестандартного обладнання для комплексу. Це сходи, поручні, металеві конструкції для ігрових видів спорту та побутових приміщень, металеві меблі.

Роблять все у вільний від тренувань час. Їм онлайн надсилають тренування і вони займаються. А далі можуть працювати. Отримають зарплату як футболісти і за трудовим договором на заводі ", - сказав керівник клубу Сергій Кантор у коментарі "Трибуні"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тут кояться дикі речі – Томас Грімм про футбол в Україні

Через пандемію коронавірусу футбольні змагання в Україні призупиненні на невизначений термін. За оптимістичними прогнозами, футбол в Україні відновиться в середині травня.

Зараз ви читаєте новину «Гравці українського футбольного клубу працюють слюсарями на заводі під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути