Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2010 12:59

Гравці "Реала" навмисне заробили два вилучення (ВІДЕО)

Гравці "Реала" навмисне заробили два вилучення (ВІДЕО)

Футболісти мадридського "Реала" Хабі Алонсо і Серхіо Рамос, які отримали червоні картки у матчі Ліги чемпіонів з амстердамським "Аяксом", зробили це за завданням головного тренера своєї команди Жозе Моурінью. Про це пише іспанське видання Marca. Моурінью передав свої вказівки гравцям через запасного воротаря Єжи Дудека.

Дудек, отримавши інструкції від Моурінью, підійшов до основного голкіпера "Реала" Ікера Касільяса і передав йому вказівки тренера. Потім Касільяс довів їх до відома Алонсо і Рамоса.

Алонсо був вилучений на 87-й хвилині матчу, а Рамос отримав червону картку на 90-й хвилині зустрічі. Обидва гравці були покарані за затягування часу.

Раніше в ході матчу з "Аяксом", який закінчився перемогою "Реала" з рахунком 4:0, Алонсо і Рамос отримали по жовтій картці. Ці картки стали для них другими у груповому етапі Ліги чемпіонів. У цьому турнірі гравець, який отримав три жовті картки, пропускає наступний матч. Заробивши вилучення, Алонсо і Рамос автоматично отримали дискваліфікації на гру останнього туру групового етапу з "Осером", яка не має для "Реала" турнірного значення. В 1 / 8 фіналу футболісти зможуть взяти участь, причому наступна жовта картка, отримана Алонсо або Рамосом, буде вважатися для них другою в турнірі.

Як повідомляє Associated Press, дисциплінарний комітет УЄФА має намір вивчити звіт судді про матч, перш ніж накладати одноматчеву дискваліфікацію на Алонсо і Рамоса.

За тур до кінця групового етапу "Реал" забезпечив собі перше місце в групі G Ліги чемпіонів. Мадридський клуб набрав 13 очок. На рахунку італійського "Мілана", який зайняв друге місце, вісім очок.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Реала" навмисне заробили два вилучення (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути