пʼятниця, 02 жовтня 2009 10:00

Гравці "Партизана" про євроурок від "Шахтаря"

Гравці "Партизана" про євроурок від "Шахтаря"

Футболісти "Партизана" півтори години не виходили з роздягальні після важкої поразки від "Шахтаря" (1:4) в другому турі Ліги Європи. Всі гравці сербської команди погодилися, що результат закономірний, українська команда продемонструвала, що її клас вищий.

"Я нічого розумного не скажу. Вони п"ять років грають разом. Ми намагалися з ними боротися, але не змогли. Нам залишається тільки засвоїти урок і думати про наступну гру", - заявив автор єдиного гола у складі "Партизана" Адем Ляїч.

Дуже розчарованим виглядав досвідчений захисник Младен Крстаїч, який заявив, що йому не подобається, коли "деякі думають, що вже успіх тільки грати в Європі".

"По сьогоднішній грі нічого хорошого не скажеш. Велика різниця в рівні команд. Нам показали, як грають у футбол в Європі, - заявив екс-гравець "Вердера" і "Шальке". - Ми не були сконцентровані. Перед матчем ми вирішили не грати через центр поля, але тільки там і намагалися протиснутися".

А у воротаря "чорно-білих" Олександра Радосавлевіча склалося враження, що "Шахтар" міг забити гол у будь-який момент, коли захоче.

"У суперника була гнітюча перевага, я постійно знаходився під тиском. Нас покарали за всі наші помилки і ще трохи залишили. Ніхто, проте, не винен. Результат - результат рівня футболістів "Шахтаря", які довели, що є серед найкращих європейських команд. Дуже шкода, що ми досі не набрали жодного очка", - підсумував воротар "Партизана".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Партизана" про євроурок від "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути