вівторок, 14 липня 2009 08:49

Гравці "Монако" перемогли свинячий грип

Гравці "Монако" перемогли свинячий грип

Півзахисник "Монако" Йєрко Леко (на фото) прокоментував ситуацію із захворюванням гравців команди "Свинячим грипом".

"У чотирьох гравців підтвердилися підозри на "свинячий грип". Але вже пройшли чотири дні, і їм краще. Природно, вони не тренуються, проходять курс лікування. Захворіли хорват Покрівач, французи Монгонгу, Мангане і аргентинець Алехандро Алонсо. Медики обстежували весь персонал і футболістів.

Хворі знаходяться на карантині в одному крилі клубного готелю. Їм заборонено куди-небудь виходити. Ситуація спокійна, але в цілях обережності відмінили передсезонний спаринг з "Клермоном". Ми зараз постійно на базі, готуємося в звичайному режимі".

Алонсо їздив у відпустку до Латинської Америки, а там зараз напружена ситуація з цим вірусом. У нього першого почали виявлятися симптоми - висока температура, слабкість, головний біль.

"Монако" і зараз ще потрібний нападаючий. Думали запросити Стіва Савідана з "Кана", але у нього виявили проблеми з серцем, і він завершив кар"єру. Кандидатура Шевченка розглядалася і, нібито, була пропозиція. Точно не знаю чого не зійшлися. Може в зарплаті або він сам відмовився, - але варіант з Шевою вже не актуальний", - сказав Леко.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Монако" перемогли свинячий грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути