понеділок, 29 листопада 2010 17:32

Гравці "Дніпра" називають Хуанде Рамоса "Містер"

Гравці "Дніпра" називають Хуанде Рамоса "Містер"

У матчі 19-го туру української прем'єр-ліги дніпропетровський "Дніпро" переміг на виїзді київську "Оболонь" — 1:0. Переможний гол забив Євген Селезньов. Нападник з 12-ма м'ячами в 17-ти матчах одноосібно очолює залік бомбардирів чемпіонату. "Дніпро" завершив осінню частину сезону на четвертому місці. Підопічні Хуанде Рамоса відстають від харківського "Металіста" на три очки.

Капітан "Дніпра" 27-річний Андрій Русол травмувався у матчі проти "пивоварів". Центральний захисник пошкодив м'яз задньої поверхні стегна. Лікування займе 2-3 тижні.

- Ми знали, що "Оболонь" хороша, організована команда, яка дуже добре грає з сильними суперниками, - каже Андрій "Gazeta.ua" після матчу з "пивоварами". - Ми готувалися до матчу дуже серйозно. Ми хотіли перемогти, чого в результаті і досягли.

Як оціните 19 турів чемпіонату для "Дніпра"?

- Ми провели неоднозначну частину сезону. Були хороші моменти, але не обійшлося без негативу. Оцінку ставити ще рано. Треба дочекатися закінчення сезону. В середині першої частини чемпіонату у нас був спад. Нам треба проаналізувати цей період і все добре забрали з собою у весняний етап прем'єр-ліги.

Команда вже звикла до Хуанде Рамоса?

- Ми вже достатньо часу працюємо разом. Думаю, ми вже звикли до нього. Після зимових зборів у нас буде достатньо часу, щоб втілити на полі всі його ідеї більшою мірою, ніж зараз. В команді відбулося багато змін. Нам потрібно ще багато працювати.

Як футболісти звертаються до іспанця?

- Містер. Наші імена Рамос вже вивчив. У команді працює перекладач, який нам допомагає. З цим проблем не виникає. Мова футболу взагалі інтернаціональна.

Разом з Хуанде Рамосом ви були присутні на зустрічі з куратором системи арбітражу в українському футболі П'єрлуїджі Колліною.

- Враження залишилися приємні. Всій команді ця зустріч нічого не дала. Колліна розповів загальну інформацію про підготовку суддів. Італієць відзвітував про проведену ним в Україні роботу. Ми розбирали деякі ігрові моменти. Він пояснював трактування суддів, чому вони приймають такі рішення, а не інші. Було корисно і цікаво його послухати.

Колліна працює в Україні більше чотирьох місяців. Як змінилось суддівство за цей час?

- Я не люблю коментувати дії арбітрів. Мені здається, що загальний рівень арбітражу виріс.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Дніпра" називають Хуанде Рамоса "Містер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути