Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2009 10:41

Гравці "Динамо" в шоці від зміни тренера

Гравці "Динамо" в шоці від зміни тренера
"Матч із "Шахтарем" - останній для нас із Юрієм Паличем? Не вірю! - прокоментував відхід Сьоміна півзахисник Мілош Нінкович.

- Я до останнього сподівався, що він залишиться. Вся команда звикла до нього, він - до нас. Не знаю, стали ми краще грати або гірше. Але в кожній грі з Сьоміним ми билися один за одного, чого раніше не було. Ми з ним пропрацювали усього півтора роки і досягли великих результатів. Минулі помилки, коли пропускали багато м"ячів на останніх хвилинах, вже не повторили б.

Прикро, що програли "Шахтарю" в Кубку УЄФА. Але всі знають, що "Шахтар" йшов до європеремоги п"ять років, а ми могли це зробити за півтора роки. І я впевнений, коли б не травми Михалика, Кравця, Діакате - цих поразок не було б.

Якби Сьомін залишився, ми б багато зробили в Лізі чемпіонів. А якщо він піде, все доведеться починати з початку. Газзаєв? Партнер по збірній Сербії Красіч, який працював із ним у ЦСКА, говорить, що це хороший тренер і людина. Але я все ще не вірю, що Сьомін йде"...

Аїла Юссуф:

- Я не бачу причин, чому Сьомін може піти. Юрій Павлович вміє знаходити підхід до кожного гравця і знає, як краще використовувати футболістів на тій або іншій позиції. У нього колосальний досвід. Але якщо він сам хоче піти, це інше питання. Можу сказати від себе, що мені дуже подобається з ним працювати.


segodnya.ua, Gazeta.ua, fcdynamo.kiev.ua
Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" в шоці від зміни тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути