Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 09:03

Гравці "Динамо" розповіли про розгром "Спартака"

Автор дубля у ворота "спартака" Артем Мілевський так прокоментував результат матчу: "Сьогодні вся команда зуміла проникнутися відповідальністю моменту і зіграла як єдиний колектив. Природно, протистояння з "Спартаком" не було рядовим. Я пам"ятаю, як хлопчиськом дивився матчі "Динамо" зі "Спартаком" в 1994 році, коли в московській команді грали Аленічев, Тітов та інші майстри".

На питання про те, чи не зловить він тепер "зоряну хворобу", футболіст відповів: "Ви знаєте, у мене стільки було в житті злетів та падінь, що мені це не загрожує".

Крім того, Мілевський повідав про те, що сказав президент клубу Ігор Суркіс в роздягальні після матчу: "Привітав з перемогою і сказав готуватися до наступного матчу. Про підвищених преміальних не говорив".

Мілош Нінковіч вважає, що "Динамо" на 70 % вирішила задачу виходу в груповий етап Ліги чемпіонів.

"Ми зуміли зробити належні виводи з невдач останніх ігор, в яких нам не вистачало дисципліни. Після попереднього матчу з чемпіоном Ірландії я сказав, що в Москві ви побачите зовсім інше "Динамо". І ви його побачили. Звичайно, важкувато було грати на синтетиці "Лужників". У мене зараз буквально всі м"язи ниють. Але головне, що ми добилися позитивного і, признаюся, достатньою мірою несподіваного, в плані підсумкового рахунку, результату. Я думаю, що на 70% ми вирішили задачу виходу в груповий етап Ліги чемпіонів".

Не приховував задоволення від результату гри і вартовий воріт "Динамо" Олександр Шовковський.

"Було дуже приємно те, що на полі "Лужників" ми виходили під оглушливий гул трибун, а йшли під оплески. Сьогодні ми грали для глядачів, і, думаю, гра їм сподобалася. Хоча результат матчу, звичайно ж, спартаківців не влаштував", - сказав Шовковський.

Прекрасно провів матч марокканський захисник "Динамо" Бадр Ель-Каддурі.

"Ми усвідомлювали те, що "Спартак" - дуже серйозний суперник. Проглядали відео його ігор і розбирали власні помилки. Одним словом, дуже серйозно готувалися до матчу в Москві. Почали не дуже вдало, пропустивши швидкий гол, але добре, що оперативно на нього зреагували і порівняли рахунок. Перед початком другого тайму у нас ще було присутнє невелике хвилювання, але швидко забитий третій гол виявився для "Спартака" холодним душем", - підсумував Ель-Каддурі.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" розповіли про розгром "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути